Professioneel, hip en innovatief!

De praktijk

Onze praktijk heeft een professionele en hippe uitstraling. De behandelruimtes zijn licht, innovatief en voldoen aan de hoogst kwalitatieve en hygiënische normen.

Het onthaal

Bij binnenkomst in de praktijk maak je als eerste kennis met de baliemedewerkster. Hier kan je je aanmelden. Vervolgens wijst ze je de weg naar de wachtkamer en de behandelruimte. Ze maakt vervolgafspraken en zorgt voor het afhandelen van de betalingen. Ze neemt de telefoon op, beantwoordt de e-mailtjes en houdt onze administratie bij.

De wachtkamer

Onze wachtkamer is ruim, leuk en netjes. Je kan je jas en tas opbergen in een speciaal daarvoor voorziene ruimte.  En ben je vergeten je tanden te poetsen, dan kan je gebruik maken van de “poetshoek”. We vragen je dan ook vriendelijk om deze netjes te houden, er komen immers nog patiënten na jou!

De behandelruimte

In de behandelruimte maak je kennis met de orthodontist en de stoelassistente.

De stoelassistente vraagt of er problemen zijn, of alles goed verlopen is, legt je het vervolg uit en geeft handige tips over de verzorging van je gebit. Ook assisteert zij de orthodontist tijdens de behandeling.

De orthodontist gaat dan aan de slag met de behandeling in je mond en de werkzaamheden aan je beugel. Onze orthodontisten zijn wettelijk erkende tandarts - specialisten in de orthodontie. Deze titel tandarts - specialist in de orthodontie is een wettelijk erkende titel na minstens negen jaar studie aan de universiteit en mag enkel door erkende tandarts-specialisten gebruikt worden. Een orthodontist beoefent exclusief de orthodontie en dentofaciale orthopedie.